• Nieuw

Stracciatella Top Coat 7ml

€ 9,90

excl. btw

EIGENSCHAPPEN:

 • Consistentie: middel
 • Kleverige laag (gewoonlijk een dispersielaag genoemd): geen dispersielaag
 • Kleur: transparant mat met zwarte deeltjes
 • Oplosbaar in remover: ja

TOEPASSINGSTIPS:

 1. Was en desinfecteer de handen van u en uw klant. Doe handschoenen aan. Beoordeel de toestand van de handen en nagels van de cliënt en controleer of er contra-indicaties zijn voor de behandeling.
 2. Duw de nagelriemen terug met een e-file of een houten stokje en werk eraan met e-file bits, bijv. Cuticle 9, Cuticle 1.
 3. Gebruik een 100/180 grit buffer om de nagelplaat grondig te polijsten.
 4. Verwijder overtollig stof met een zachte borstel.
 5. Gebruik een pluisvrij katoenen doekje en een paarse cleaner om de nagels grondig ontvetten.
 6. Breng een goed geselecteerde primer aan (Acid Free Primer of Acid Primer).
 7. Breng een dunne laag van de geselecteerde gellakbasis aan en hard deze uit in de lamp (uithardingstijd moet worden aangepast aan de parameters van de gebruikte lamp).
 8. Als je nagels een overlay nodig hebben, kies dan een bouwbasis, bijv. Protein Base of Mineral Base, en breng een overlay aan. Denk eraan om de uithardingstijd te verlengen tot 60 seconden in de MultiLed lamp.
 9. Breng de geselecteerde gelpolish/gellakkleur laag voor laag aan en laat ze allemaal in de lamp uitharden (uithardingstijd moet worden aangepast aan de parameters van de gebruikte lamp).
 10. Gebruik voor een matte afwerking Stracciatella Top Coat. Omdat de toplaag geen dispersielaag heeft, is het niet nodig om deze af te vegen met een product dat een afwerkingsglans toevoegt.
 11. Houd er rekening mee dat de topcoat moet afkoelen zodra deze uit de lamp is gehaald.