Electric File Indigo / Elektrische nagelvijl

€ 169,00
excl. btw

Nu tijdelijk met 2 cuticle bitjes gratis !!!

Laatste items in voorraad

Indigo elektrische-nagelvijl

De Indigo freesmachine is een combinatie van elegantie en functionaliteit. Er zijn twee modellen - een draagbare freesmachine en tafel model.

De draagbare freesmachine kan overal mee worden genomen.

Het is uitgerust met een batterij en een energiebesparingssysteem. Deze kan zonder toegevoegde stroom,  tot 5 uur continu gebruikt worden !

De freesmachine heeft ook een digitaal display en een automatisch veiligheidssysteem. Het is heel erg licht, een gewicht van slechts 183g.

De stationaire freesmachine is bij uitstek geschikt voor uw salon om aan tafel mee te werken. Door zijn kleine formaat en slanke ontwerp neemt het een minimum ruimte in bezit . De moderne stijl past in elk saloninterieur.

Voor de bediening van de freesmachine wordt een potentiometer of een voetpedaal gebruikt.

Stroomtoevoer 110-220V / 50-60Hz, beschermt de motor tegen verbranden en zorgt ervoor dat de frees niet vast komt te zitten tijdens het werk. De freesmachine is gemaakt van hoogwaardige materialen - het is een lange-termijn investering.

Elke freesmachine is uitgerust met een zeer licht handvat, dat ervoor zorgt dat het werken aangenaam is. Het handvat trilt niet, zelfs niet bij de maximale snelheid.

Stabiliteit van het werk zorgt er voor dat de klant zich comfortabel voelt en biedt de styliste tot 100% nauwkeurigheid. High Speed hoofd, verstelbare motor van 0 tot 30 000 rpm.

Werken met de Indigo freesmachine betekent  zeer plezierig werken.

Wij bieden service en 24 maanden garantie.