Argan Body Oil - Arôme 99

€ 8,10

excl. btw

Argan Body Oil - Arôme 99

Inhoud  100ml

 

Het unieke recept van Indigo olie voor na het baden bevat een prachtige Indigo argan olie, 's werelds meest exclusieve olie, ook genaamd Marokkaans goud en het Marokkaanse schoonheidselixer.

Rijk aan vitamine E en Omega-3, 6 en 9 vetzuren, is argan olie een super sterk, natuurlijk Anti-Age preparaat. Het egaliseert bestaande rimpels en voorkomt nieuwe. Neutraliseert vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces. Argan olie stimuleert uw huid zich te vernieuwen, revitaliseert en voedt, regenereert littekens en bevordert cel vernieuwing. Het beschermt tegen temperatuurverschillen, zon, wind en werkt tegen huidirritatie. Argan olie wordt ook gebruikt in haar-, en nagelverzorgingsproducten.

Indigo olie na het baden, combineert de unieke kwaliteit van argan olie met sensationele, zoete amandelolie, een van de beste in de moderne cosmetica. Het verzacht de huid en heeft een zeer hoge vocht inbrengende capaciteit. Het bevat een hoog linolzuurgehalte, dat de basis vormt voor de werking van het intercellulaire cement, de hoornlaag van de opperhuid. Versterkt de lipide barrière van de huid. Amandelolie werkt als een elixer van de jeugd - het laat de vorming van rimpels niet toe.

Indigo olie is het enige olie-preparaat op de markt dat de wonderbaarlijke eigenschappen van etherische oliën combineert met een prachtige parfum waarvan de geur urenlang op uw huid blijft. Wanneer Indigo olie onmiddellijk na een bad wordt gebruikt, op een droge of natte huid, verbetert de conditie van de huid bij de eerste toepassing. De huid herwint haar natuurlijke glans en wordt zijdezacht.

Indigo olie na het baden werkt ook perfect als een serum voor het haar, net voor het wassen. Toepassen op de gehele lengte van het haar en delicaat inwrijven met speciale aandacht voor de uiteinden. Laat de olie ongeveer 10 minuten in uw haar zitten. Dan het haar spoelen en op traditionele manier wassen. Na de behandeling is het haar zacht en glanzend en een delicate, heerlijke Indigo parfumgeur blijft urenlang in het haar achter.

Ontdek zelf hoe onvervangbaar Indigo geparfumeerde olie na het bad voor u wordt.

Verkrijgbaar in zes Indigo parfumgeuren: Aroma 99, Indigolicious, Pop Sugar, Rasberry Love, Seventh Heaven, Sunset Beach.

Ook verkrijgbaar in versies met kleine licht reflecterende fragmentjes die prachtig schitteren op de huid.