• Nieuw

Bye, bye! Cuticle

€ 3,30
excl. btw

Bye, bye Cuticle is een nagelriemverwijderaar. Het keratolyticum verzacht effectief droge en harde nagelriemen en epitheel op de plaque, waardoor het gemakkelijker wordt om ze te verwijderen. Cuticle Remover heeft een vloeibare consistentie en het voordeel is verzachte nagelriemen en ongetwijfeld vergemakkelijkt de verwijdering van epitheel. Bye ,bye ! Cuticle  heeft diepgaande acties en lost de opperhuid op. Het product heeft een veel sterker effect, dus het gebruik ervan moet worden vermeden als de nagelplooien erg rood zijn, de nagelriemen nat zijn en we kleine wonden en irritaties op hun oppervlak kunnen zien. Het preparaat moet elke keer met water worden geneutraliseerd.

Als je ervan droomt om de voorbereiding van je nagels voor styling te versnellen, is deze nagelriemremover iets voor jou

  • Breng het product aan op de nagelriemen. Neutraliseer het product na 30 seconden met een wattenstaafje gedrenkt in water.
  • Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een houten stok of metalen hoef.
  • Als je hoef ook een mes heeft, kun je het resterende epitheel voorzichtig van de plaat schrapen.
  • Veeg overtollig product af met een wattenstaafje gedrenkt in water. Snijd indien nodig het epidermale labrum met een tang. Vergeet ten slotte niet om uw handen te wassen en de nagelplaat grondig te ontvetten voordat u bijvoorbeeld hybride manicure of gelstyling uitvoert.