Nagel Bitjes - welke moet ik kiezen? Welke soorten zijn er ?

person Posted By: Indigo Nails NL list In: Producten On: comment Comment: 0 favorite Hit: 8201

Freesmachine is een onmisbare apparaat in elke professionele nagelstudio. Het gebruik ervan biedt veel voordelen waarvan je op de hoogte moet zijn. Allereerst zullen een manicure en pedicure gemaakt met zijn hulp de tijd van ons werk aanzienlijk verkorten. Je kunt het droog gebruiken zonder eerst de nagelriemen te verzachten. In bekwame handen is deze methode veel eenvoudiger en hygiënischer dan de traditionele procedure die wordt uitgevoerd met een vijl en een tang.

Freesmachine is een onmisbare apparaat in elke professionele nagelstudio. Het gebruik ervan biedt veel voordelen waarvan je op de hoogte moet zijn. Allereerst zullen een manicure en pedicure gemaakt met zijn hulp de tijd van ons werk aanzienlijk verkorten. Je kunt het droog gebruiken zonder eerst de nagelriemen te verzachten. In bekwame handen is deze methode veel eenvoudiger en hygiënischer dan de traditionele procedure die wordt uitgevoerd met een vijl en een tang.
In het geval van een freesmachine hoef je alleen de nagel te verwisselen en nagelriemen los te maken. Ze zijn het belangrijkste element dat we op de nagelplaat aanraken. Elk bit heeft een ander gebruik en stelt ons in staat om een ander effect te bereiken. U vindt er een groot aantal op de markt, maar het belangrijkste criterium voor onze selectie moet kwaliteit zijn. Bitjes moeten gemaakt zijn van veilig en zeer duurzaam materiaal dat snel kan worden gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd.
Indigo biedt vele soorten bitjes voor verschillende doeleinden en met verschillende gradaties. Elk van hen wordt gekenmerkt door de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor hun aankoop jarenlang een investering zal zijn. Leer ze allemaal kennen!
Soorten nagelbitjes
 Indigo bit I, II en III
Bitjes ontworpen om gelpolish of gekleurde gel te verwijderen, door ons team "gelpolish gum" genoemd. Dankzij hun afgeronde punt zullen ze de stilering die zeer dicht bij de nagelriem zit precies verwijderen - dus zonder de structuur van de gebouwde nagel te verstoren. De ergonomische vorm zorgt voor een snelle nagelontwikkeling zonder de plaat te verwarmen. Het werken met deze frezen is gemakkelijk en veilig - ideaal om te leren werken met een freesmachine voor beginners. Gemaakt van gesinterd hardmetaal met een cilindrische bolvorm, verkrijgbaar in 3 kwaliteiten.
 Indigo Style Bit 1 en 2
De krachtigste bitjes op de Poolse markt. Ze zijn ontworpen om gel en acrylmassa te verwijderen. Dankzij de specifieke dubbele groeven verzamelen ze tot 2 keer sneller massa dan traditionele frezen! Ze zijn bedekt met een speciale Infinity Life-coating, wat een garantie is voor duurzaamheid en sterkte. De snijplotter slijt niet en werkt na maanden gebruik net zo betrouwbaar als op de eerste dag. Ze zijn perfect gemaakt - het handvat van de freesmachine trilt niet of warmt niet op, zodat de klant geen ongemak voelt. Het is volledig bestand tegen chemische ontsmettingsmiddelen. Het kan ook worden gebruikt om een eeltige huid te verwijderen (pedicure). Geschikt voor zowel droog als nat werk. Deze frees is de perfecte oplossing voor mensen die dagelijks met een freesmachine werken. Het garandeert betrouwbaarheid, kwaliteit en het hoogste werkcomfort.
Nu ook voor linkshandige stylisten verkrijgbaar!
Tip: verwijder na elk gebruik van het Style bit eventueel vuil met een borstel en dompel het vervolgens in het desinfectiemiddel. Het bit is binnen enkele ogenblikken weer klaar voor gebruik. Goed onderhoud heeft een enorme impact op de prestaties en duurzaamheid van het product.
Bit Indigo Cuticula nr.5
Een universeel en betrouwbaar hardmetalen bit dat perfect is voor het verwijderen van gellak of gel, het creëren van de perfecte nagelvorm en voor het gladmaken van de onderkant van je nagels. Door de dwars uitgesneden kegelvorm werk je nauwkeurig aan de nagelriemen.
Bit Indigo Cuticle Nr. 1, nee. 2, nee. 3 en nr. 4
Vier diamantslijpers gewijd aan combo manicure. Ze zijn perfect voor het verwijderen van dode en eeltige opperhuid en voor de precieze voorbereiding bij nagelriemen. Verkrijgbaar in 4 vormen: nr. 1 (scheur), n2. 2 (punt) en nr. 3 - 0,8 mm, nee. 4 - 1 mm (naalden).
Wat is de beste manier om nagel bitjes te verzorgen?
De volgende factoren zijn van invloed op de standtijd en roestvorming:
- onjuiste sterilisatie en desinfectie van gereedschappen
- te lange inweektijd van gereedschappen in desinfectie oplossingen
- gebruik van ongeschikte reinigings- of ontsmettingsmiddelen
- onjuiste concentratie van desinfecterende oplossingen of reinigingsmiddelen
- herhaald gebruik van "vers" bereide ontsmettingsmiddelen
- verkeerde temperatuur tijdens het sterilisatieproces
- onjuiste opslag van gereedschap

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december