Voel een injectie van hydratatie met de handcrèmes van Indigo Home Spa

person Posted By: Indigo Nails NL list In: Producten On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1162

Wast u vaak uw handen en gebruikt u desinfectie? Dan loop je zeker het risico je huid uit te drogen. Nu vooral een goede handhygiëne belangrijk is, treft dit probleem steeds meer mensen. Hoe een droge en geïrriteerde huid te verlichten? Zorg allereerst voor een goede hydratatie.

Wast u vaak uw handen en gebruikt u desinfectie? Dan loop je zeker het risico je huid uit te drogen. Nu vooral een goede handhygiëne belangrijk is, treft dit probleem steeds meer mensen. Hoe een droge en geïrriteerde huid te verlichten? Zorg allereerst voor een goede hydratatie.

Effectieve verdediging tegen infectie
Desinfecterende middelen die micro-organismen effectief doden, moeten ten minste 60% alcohol bevatten - deze concentratie wordt door de WHO aanbevolen voor dit soort producten. Onthoud dat deze middelen bedoeld zijn voor ontsmetting, niet voor wassen. Je moet ze niet met water mengen, want dan verliezen ze hun eigenschappen. Na een kleine hoeveelheid van het preparaat te hebben ingewreven, verdampt de alcohol, waardoor de huid van de handen vrij blijft van micro-organismen. Helaas - veelvuldig gebruik van ontsmettingsmiddelen zorgt ervoor dat de huid uitdroogt. Het wordt rood en er verschijnen scheuren op het oppervlak. Het is niet alleen pijnlijk, maar ook gevaarlijk! Een open wond is een uitnodiging voor bacteriën, virussen en schimmels. Daarom, als u meerdere keren per dag ontsmettingsmiddelen of zeep gebruikt, vergeet dan niet om de huid van uw handen goed te hydrateren.

Uitgebreide verzorging voor de huid van uw handen

De Indigo Home Spa handcrème serie is niet alleen een oplossing voor heerlijk ruikende handen. Het is ook een hydratatie-injectie die een droge huid nodig heeft. De hydraterende formule is gebaseerd op een combinatie van glycerine, amandelolie, sheaboter, cacaoboter en vitamine E. Dankzij de lichte textuur trekt de handcrème snel in. Door uw huid te verzorgen met Indigo Home Spa-cosmetica, worden uw handen gehydrateerd en ziet uw huid er gezond uit. Indigo handcrèmes zijn dermatologisch getest en een brede selectie aan verleidelijke, vrouwelijke geuren garandeert dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden.

Verzorg ook de huid van je man - kies voor de Omnia handcrème. Het onderscheidt zich door een unieke geur, die tonen van ceder en muskus combineert, waardoor het perfect past bij de smaak van mannen, zonder het aroma van je favoriete parfums te domineren. De Omnia handcrème is een garantie voor een gehydrateerde huid in een mannelijke versie.

Onthoud dat het een must is om voor het juiste niveau van huidhydratatie te zorgen. Vooral als het wordt blootgesteld aan uitdroging. Gebruik daarom regelmatig uw handcrème. Een goede huidverzorging is net zo belangrijk als een goede hand hygiëne.

Uw gezondheid en de gezondheid van uw dierbaren ligt in uw handen !

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december